Concrete jungle where dreams are made

    Datum: 2013-09-22 Klockan: 20:42:00
När jag skulle logga in på blogg.se tidigare ikväll så såg jag reklaminlägget för den tävling som blogg.se har i samarbete med momondo.se, och var tvungen att delta. Tävlingen innebär att man väljer sin absoluta drömresa från deras hemsida här, www.momondo.se, och sedan kan man ha turen att faktiskt få uppleva den. Momondo tävlar nämligen ut en resa till ett värde av 20.000! Det enda ni behöver göra är att gå in HÄR, skriva ett inlägg om varför du skulle välja just den resan du valt, och sedan är det bara att hålla tummarna! Jag hoppas, önskar och drömmer verkligen om att vinna, och här är min anledning;

Min absoluta drömdestination är storstadsdjungeln, shoppingmekkat och drömverkstaden; New York. Fantastiska, underbara, outstanding New York. Den staden betyder så otroligt mycket för mig, kommer nog alltid att göra tror jag. När jag anlände till newark airport i början av november 2010 trodde jag att jag drömde. När skyskraporna började torna upp sig runt om oss medan vi körde in på den trafikerade gatan vågade jag knappt tro mina ögon. De gula, tutande taxibilarna var precis som på film, modeklädda personer klapprade nerför gatan, starbucks klädde varenda hörn och hela staden andades av möjligheter och liv. Allt var precis som jag alltid drömt det - och tusen gånger mer. Att sedan få återvända dit i samma månad ett år senare var mer än vad jag någonsin kunnat hoppas på. Att få åka till mitt hjärtas stad två gånger under två år fick mig att känna som världens lyckligaste och lyckosamma person någonsin! 
 
Anledningarna till att jag vill återvända är oändligt många, om inte bara för att få andas in luften i bara en sekund till. En av de större anledningarna vore att åka dit med min älskade mamma. När vi var där i 2011; jag, mamma och min brorsa, så blev det i slutändan mest shopping. Såklart såg vi massa saker och vi hade det otroligt mysigt och härligt och bäst. Men efter att vi kommit hem kände jag att något gnagde i mig, och även fast mamma sa att hon var så tacksam över den resan vi haft (vilket jag också var och fortfarande otroligt mycket är), önskar jag att vi åkt upp i Rockefeller center eller The Empire State Building. Vi planerade alltid att göra det men av någon anledning blev det aldrig av, och det är något jag ångrar så otroligt mycket. Det var nåt hon velat göra hela resan men det kom en massa saker i vägen. Jag vet att hon aldrig skulle säga något, för jag vet även själv att hon älskade den resan vi gjorde, men jag önskar att jag kunnat få åka upp med henne i Rockefeller center eller The Empire State Building. Det skulle göra mig varm i hjärtat och jag skulle bli så glad av att få se henne så glad. Hon jobbar så hårt för att jag och min brorsa ska ha det bästa, gör allt för oss och finns alltid där för oss. Det här är något jag vill göra för henne, något hon alltid kan komma ihåg när det är som jobbigast. Som mina läsare troligtvis redan vet är även min största dröm att få jobba som journalist i New York, så att få komma dit och stå med en starbucksmugg i ena handen och en New York Times i den andra, åh får rysningar. Det skulle betyda mer än allt. Somsagt finns det en miljon anledningar; shoppingen, möjligheterna, upplevelserna, lyckan och kärleken som pulserar i hela staden. Bara allt. Så jag hoppas verkligen, hoppas med allt jag är att jag vinner denna resa. New York - concrete jungle where dreams are made.
 
 
 

Kommentarer

    LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR!

    FOTON
    - Stort © på alla bilder.
    - Alla foton har jag tagit, om inget annat sägs i inlägget.

    ÖVRIGT
    - Inga elaka kommentarer! Dom raderas direkt.
    - Var snälla mot varandra.
    - Var snäll och skriv in namn tack!
    - Jag har inget emot bloglovin byten! :)
    - Om din åsikt är på något vis elak, håll den för dig själv.

    Leave a foot print!

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig

Hotmail (bara jag som ser den):

Blogg/Hemsida:

Lätta ditt hjärta!:

Trackback


Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: [email protected]

Tillbaka till startsidan?