Störig skoldag -.-'

Datum: 2009-08-31 Klockan: 16:50:32  
Hallå där! Jo, idag har varit den värsta skoldagen på dom här veckorna efter sommarlovet!det var skit många som skrek, bråkade ville bli kända genom att stå på andra, och ja ni vet... Och det är just det där med att andra människor utnyttjar än själv, eller ens kompisar för att få lite tid i ljuset!! Bara börja på teater eller nåt ifall ni vill ha uppmärksamhet, men håll inte på och lägg era smutsiga problem på oss andra normala!! Och kalla oss inte fula, för då svarar vi: Jamen, vi ser i af hyfsat normala ut!! GAAAAH BARA LÅT OSS VARA ERA MIFFON!! jag hatar er så jävla mycket! bara dra om ni inte tänker ändra på er!! just go away you are discusting!

Hehe, ursäkta språket men jag vill bara skrika! AAHAAAAAAAAAAAAAAHHH

Eran lite arga (hehe lite :D) RCD! :D


//RCD


Grönan!!!!!! :O

Datum: 2009-08-30 Klockan: 21:18:48  

Hejsan hoppsan mina små grisar!!

Näe men hörni, ta det inte personligt! hehe :D

Aja till det jag ska skriva om! jo, idag så har JAG varit på grönan med min bästis Pallavi! det var jättekul men jag vann inte den där stora fina studsiga basketbollen som jag ville ha på det där lotteriet, men det var jättenära, för en gång så träffade jag korgen och bollen åkte nästan i, men istället så snurrade den ut! Precis på min sista tia!!! GAAAAH. ajja jag får vinna den nästa år helt enkelt :D Nu orkar jag inte skriva någe mer, jag ska spela en sista match mot pappa i vårat ishockey spel innan läggdags! Ja ni vet, det är ju skola imorgon :D Hörni! nu ska jag låta er va'! Sov så gott småttingar (ta inte det där personligt heller, hehe)

Pus å kram!


//RCD <33 :DChattar!

Datum: 2009-08-29 Klockan: 14:59:12  
Tjabba tjena!

Som ni alltid läser på rubriken, så chattar jag eller det jag menar är att ni oftast fattar vad inlägget handlar om, innan ni fortsätter att läsa det jag EGENTLIGEN skrev :D aja nog m det, och tillbaka till rubriken. Jo, jag chattar nu asså med en utav mina goda vänner, klara :D hon och jag håller på och krånglar med ljudet, alltså hörlurarna, och sen också med webb kameran! :D eller det är mera jag som inte kan bestämma mig :D Vet ni vad? jag tror att det här är min enklaste text som jag har skrivit! jag har nästan inte glidit över på nåra andra tangenter än dom som jag skulle trycka på :D bra va?? aja, bra för mej, men tråkigt för er att läsa!!! och ni vet det där löftet som jag gav er, att jag bara skulle skriva två inlägg, det kommer jag nog att bryta, bara för att det är så skiiiit kul att skriva!!! och framförallt att prata med er guys!!!

Hehe, gjorde liten engelsk sak där, men i af!

http://www.youtube.com/watch?v=MtN1YnoL46Q&feature=fvst

Lyssna på den här!!

Eran//RCD :D


Go' morron!!:D

Datum: 2009-08-29 Klockan: 11:34:49  
God morgon mina sötisar!!

Hoppas att ni har sovit gott!Själv har jag vaknat typ 3 gånger för att snyta mig eller nåt sånt typ, eller att dricka.
Till en bättre nyhet!(Eller egentligen två) Jag mår faktiskt mycket bättre idag!! Och jag bestämde mig för att ringa min bästis pallaviiiiiii!! Sååååååå innan det så fick jag att hon och jag skulle dra till gröna lund i födelsedags present (jag fylllde den 15 juni :D) så jag frågade ifall det gick, och det gjorde det!! Å imorgon bär det av till gröna lund!! (vet att det blev många paranteser och ordet 'så', men ändå) Jag LÄÄÄ´NGTAR skitmycket!! shit jag stör mig så mycket på vårat tangentbord och mina fingrar sm inte riktigt vaknat upp ännu!!! fett störiigt! ajja i af. jag lovade mig själv idag faktiskt att jag inte skulle hålla på och bombardera er med inlägg idag, så att jag ska bara skriva två inlägg idag!!! (lycka till, hehehe)

Trevlig frukost!!
//RCD<33Min bebis!<33 (Min bästis Pallavi, Pallski :D)


My kissemisse!!!

Datum: 2009-08-28 Klockan: 22:20:15  
 I LOVE HER!!<33 she's the meaning of my life!!♥♥♥


Go' Natt Sverige!

Datum: 2009-08-28 Klockan: 22:17:21  

Ville bara logga in och säga god natt, mina ivriga vänner!!

Idag har varit  skiiitjobbig!! därför att det har alltid känts som om mitt huvud skulle sprängas med allt snor!!
och så kändes den som en stor,fet & tung sten!!! Aja, ni et alla hur det känns,  som askungen sa:

Vad är väl en dag på slottet, tråkig, lång,jobbig och alldeles, alldeles UNDERBAAAR!!

Vet inte vaad det har att göra med det jag skrev men go' natt i af

//RCD <33♥LOVE THIS SONG!

Datum: 2009-08-28 Klockan: 15:24:31  
Hejsan igen!! kolla in den här låten!!! eller mera lyssna! Jag ÄLSKAR refrängen! den äger verkligen :D

 :D//RCD


Fett tråkiiiggtt!!

Datum: 2009-08-28 Klockan: 15:19:03  
Tjena igen! vet att det var typ bara sekunder sen jag skrev ett inlägg, men jag har så jääääääkla tråkigt! (ursäkta språket :S) Men GAAAHHH!! Såklart, skolan kanske jag ska berätta om, jo nu när jag går i femman, så ska men ju föregå med ett gott exempel, men ibland vill man bara skrika och slå sönder nåt!! INGEN, och då menar jag INGEN lärare lyssnar på mig ibland i skolan,och dom som håller på och tjatar om att det är vi elever som styr skolan, ja tjena!

Aja, till nåt lite roligare!

Vad blir det om man klonar kapten krok?

Svar: Piratkopia!


Haha! ses nästa gång hörni!!

//RCD


Heeej!

Datum: 2009-08-28 Klockan: 15:12:00  

Hallo alla! min första blogg,  kanske inte är sådär erfaren, men ska försöka att få er att fastna här varje dag, med mitt skrivande :D Sitter just nu på dator stolen, har mtv på där dom spelar knock you down, den e ganska bra tycker jag faktiskt ;) Hap´p, vad har ni gjort idag då?! =) Själv har jag varit hemme och varit sjuk, fast jag känner mig hyffsat bättre nu, så jag tror att jag ska till skolan på måndag ändå :D Jaja, nån mer än jag som hatar att vara sjuk?! Jag bara NEEJ jag vill INTE vara SJUUKKK!! hehe, jaja det är jag, men hörni!! till mitt nästa inlägg! släng gärna in en kommentar i min gästbok om vad som skulle få just er att fastna vid min blogg ifall jag hade med det!!hehe de e jag det! :D

Nice talking too you all!

Ses senare

//RCD
Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?