Lång vecka, Puckon och Tävling!! :)

Datum: 2009-09-19 Klockan: 19:56:27  
Hejsan alla söööööööta läsare! Förlåt mig för att inte har skrivit nånting på sistone, men jag har varit SÅÅÅÅÅ SÅÅÅÅ SÅÅÅÅ upptagen :S Du vet, skolan, kompisar, andra grejer på datan och lite sånt, ja ni vet! Men iaf, nu ska vi inte tänka på små dumma skit saker, utan nu ska vi fokusera på det glada, och det glada är att jag äntligen skriver! :) Jo, Lång vecka, handlar ju såklart om skolan. Den har varit skit tuff den här veckan, därför att vi har haft en vikarie som var rätt annorlunda om man säger så.. :Snågra dar.. Det känns som om man lever på den tiden då Dirty Dancing 1 kom ut Hah! :) Puckon, ja, jag kan bara säga en sak: störiga personer omkring mig, som alltid är på, pratar,pratar,pratar och pratar lite till, och pratar lite till.. GAAAAHH låt mig bara tänka för några sekunder tack?! Aja, Tävling handlar faktiskt om idag! :) För idag så har jag tävlat utanför Sätra hallen, alltså på banorna utomhus :) Det gick faktiskt jättebra, jag gjorde mitt bästa lopp hittils, på ett nytt pers (personligt rekord) Som e runt 1.58-1.59 på 600 mtr :) Kul vah?! Och imorgon så är det visning på våran lägenhet, eftersom att vi ska flytta ! :D Så mamma e väl lite stressad över det antar jag.. :/ Happ, och i förr går trår jag, nej IGÅR så fick jag reda på att pappa och hans nya tjej Karin, som faktiskt är jätteschysst, ska flytta ihop, och dom ska bo i en lägenhet, som min mamma var och tittade på innan hon köpte en annan istället :) Så det kommer väl att bli lite rörigt det här året, eftersom att mamma flyttar den 29 oktober, och pappa flyttar nån gång i mars :S Men det ska bli jätteroligt att få se mina nya rum i dom båda lägenheterna :) Pappa har köpt en 4:a och mamma en 3:a :)

Nu är det väl inte så mycket mer att berätta, hade väl inte hänt så mycket speciellt ändå sedan jag senast skrev.. :/ Så nu säger jag Hej då!! :)

// RCD ♥♥♥ 


Födelsedag, Rockband och Notting Hill! :D

Datum: 2009-09-13 Klockan: 21:29:54  
Hejsan! Födelsedag= Joels födelsedag :D Idag så fyllde han 15, eller egentligen igår, så igår så fick han dricka en stark öl :O Och idag så hade vi ett utav 2 släkting kalas. Det var för mammas släktingar.. :) Happ, Rockband= Joel fick det igår utav våra föräldrar, men han fick själva cd skivan idag. Så nu hela kvällen sen han fick det så har vi spelat eye of the tiger, pump it up mm. Det är faktiskt jättekul! Och dessutom så säger han oftast att jag äger på gitarr :D Så det är väl lite kul, oc nu så tittar jag på filmen Notting Hill på trean, med mamma. Jag hörde att den började nyss, så nu måste jag skynda mig tillbax! Hoppas ni sover rofyllt och gott ikväll, så ses vi imorrn gullegrisar!

Puss å kram på er! :D


//RCD


Gaahaaaahahaha!!! :D :D

Datum: 2009-09-12 Klockan: 22:28:48  
Hejsan! Sitter nu å fixar min pea från allt sorgset, kvällen efter det mest perfekta discot EVER!!
Jo, igår så var det ju disco. Och hela kvällen så gav vi varandra blickar, och typ en kvart innan tryckartävlingen skulle börja, så kom några utav Måns kompisar och frågade mig ifall jag ville dansa med honom, typ som bara kompisar. Jag blev ju jätteglad inuti, fast ändå ledsen liksom, han var ju ändå inte min.. Ajja, så jag sa till dom, att ifall han ville dansa med mig, så fick han komma och fråga mig själv. Men han kom aldrig, så efter ett tag fick jag spunk (damp)! Så helt plötslit så började mina ben röra sig emot Måns, fast han kompisar stog runt honom. Dom bara tog mig dit, och helt plötsligt så öppnade jag min mun och sa: Ska vi dansa? Han svarade först inte, han bara kollade bort. Men sen så ville han prata med mig själv. Då trodde jag verkligen att han skulle säga att han aldrig vill ha mig tillbaka, eller att han var kär i nån annan.. :( Men det gjorde han inte!! Han frågade mig igen!! Jag höll på att börja hoppa upp och ner! Det var liksom en drömm komma i uppfyllelse. :O :D Och sedan dess, så har jag lovat mig själv att aldrig släppa taget om honom. Och jag hade ju ren tur, att det var disco dagen efter... Så kommer det ju inte vara hela livet ut, eller hur??

Kramar å Pussar, sov så gott nöff-fisar!

//RCD! :D<33♥♥♥


Buuuuhuuu! *Snyft* :'(

Datum: 2009-09-11 Klockan: 17:03:00  
Buuhuhuhuhu! Jag kunde inte fatta det första gången jag hörde det... Det verkade inte vara så allvarligt! Min älskade föralltid gjorde slut med mig idag.. :( Men igår så trodde jag aldrig att det kunde hända. Han kom fram till mig och sa: Jag vill inte vara dum, men jag gör slut. Innan han sa det så trodde jag att det var nå mindre allvarligt, typ som att han inte kunde komma på discot idag, men ojj vad jag hade fel.. Sen så sa han att vi fortfarande kunde vara vänner. Jag kunde ju inte ställa mig där mitt på skolgården och börja storböla! Så jag gick därifrån och tog med mig Robin. Jag berättade för honom, och då såg han mer ledsen ut än vad jag gjorde. Nåra sekunder efter så koim Pallavi, berättade för henne också. Jag är väldigt gla att jag inte hade haft ett bråk med Pallavi, för då så skulle jag bara bryta ihop.. Efter den lunchrasten så har jag haft ont i magen hela tiden. Svårt att andas eftersom att jag hade gråten i halsen. Nu mår jag lite bättre, men jag mår fortfarande illa och mina ögon svider. Eftersom att varje tår innehåller massvis med salt. Jag ändrade hans namn på mina mobilkontakter, så nu heter han M.a. Och på min pea så har jag ändrat allting, från något bra till det sämsta som skulle kunna hända.. Nu pallar jag inte mer! Kan ingen kille bara älska mig någon gång, alltså påriktigt?! Alltså, vad vet jag, Måns kanske aldrig har älskat mig egentligen. Men han kanske inte vågade säga nåt bara.. :(

Kram, från eran helt förstörda

//RCD


Visitor Counter!

Datum: 2009-09-09 Klockan: 18:57:06  
Tjabba! Nu har jag äntligen skaffat en Visitor counter!

Website counter //RCD


Bra låtar :D

Datum: 2009-09-06 Klockan: 20:54:53  
Lyssna! E ni deppiga? Lyssna på dom här killar och tjejer! :DHejsan!!

Datum: 2009-09-05 Klockan: 22:56:42  
Hejsan allihopa! Sorry för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har haft så mycket annat att göra, typ jag var guide på våran skolas invigning :D fett tråkigt, därför att nåra tjejer tog mina och pallavis kunder :( (Vi var tillsammans alltså). Ajja, och idag så har jag varit och tittat på Natt på museét 2 :D Den var hyffsat tycker jag, ibland var den rolig :D Men det var lite för mycket prat och för lite romantik :D Ni vet, jag är sån där romantik/komedi älskare :D Och juste! idag så kom min nya fina tjocktröja som det står: Ta ingen skit, och sen en gubbe som slänger skräp i en soptunna :D Och det coolaste med det är att det bara är jag som har den! :D hehe, ajja försöker nå min mamma på telefonen, men det verkar inte funka, hon kanske sover. Det skulle jag göra :D Nåå... det finns nog inte så mycket mer att berätta, jag sitter just nu och sneglar lite på Forrest Gump, jag ÄLSKAR den filmen!! :D Happ, ha det så bra nu då, och God Natt!! :D

Haha, gjorde den här till min pea! :D<33

//RCD :DRebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?