MINI MARATHON!

    Datum: 2010-06-06 Klockan: 19:44:16
Hej på er allihopa!

Jag vet att jag ibland kan vara lite seg med uppdateringar, men se det såhär; Tänk vad glada ni blir när jag äntligen skriver! Right? ;)

IGÅR:

Så åkte jag, mamma och Joel in till stan för att ge vatten till de otroligt duktiga löpare som sprang Stockholm Marathon. Bland annat min pappas sambo Karin :) Tyvärr så var pappa skadad i sitt knä tror jag, så han fick inte köra, riktitg synd om honom faktiskt. En halvtimme innan alla löpare kom så började man ställa upp papperskorgar, borden som vatten och sportdryck's glasen skulle stå på, och sen fyllde man på glasen med vatten och sportdryck såklart. Jag och Joel ståd i början vid vattnet. I början så kunde man mest bara stå och heja på, men efter att dom 60 första passerat, så började '' horderna '' komma in, och nästan alla stannade för att ta vatten eller sportdryck. När löparna sen kom tillbaka och var inne på sitt andra varv, så fick jag ta hand om 2 ½ bord med vattenglas som alla tog ifrån, helt själv! Så efter att jag sett till att några tog hand om dom två borden, så gick jag bort till sportdrycken för att vila mig. Det var jag självklart HUR kallt som HELST, att stå i blöta short's, blöta ben och blöta skor, i skuggan. Så jag satte mig i en låda som var tom, men som brukade ha muggarna i sig. Sen satte Joel en låda över kartongen jag satt i, och välte hela paketet - med mig i! Det var skitkul xD Efter att alla duktiga löpare sprungit förbi så städade vi undan alltihopa, och sen så drog vi hem. Kan bara säga en sak - jag sov jääääkligt gott den kvällen ^^.

IDAG:

Så var det min tur att springa! Fast för mig så var det inte fullt lika långt som dom vuxna hade sprungit!
Jag sprang 2.2 km, alltså 2200 mtr. Jag fick en jätte bra start, typ första gången för mig. Sen kämpade jag mig uppåt hela tiden bara. Från typ 10, till 6:a in i mål. Dom sista 50 metrarna så fick jag spurta, för en annan tjej höll på att springa om mig. Då hade jag hamnat på sjunde plats istället. Men jag orkade hålla undan! Så bra e jag ;). Så det blev en pokal till mig :P Nu har jag pissont i mina ben och fötter. Ska bli gott med grillad lax och potatis, puss från en trött Rebecka! ♥
Man ser inte lite trött ut ^^


My Precious!Kommentarer

    LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR!

    FOTON
    - Stort © på alla bilder.
    - Alla foton har jag tagit, om inget annat sägs i inlägget.

    ÖVRIGT
    - Inga elaka kommentarer! Dom raderas direkt.
    - Var snälla mot varandra.
    - Var snäll och skriv in namn tack!
    - Jag har inget emot bloglovin byten! :)
    - Om din åsikt är på något vis elak, håll den för dig själv.

    Leave a foot print!

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig

Hotmail (bara jag som ser den):

Blogg/Hemsida:

Lätta ditt hjärta!:

Trackback


Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?