FikaFika

Datum: 2012-01-31 Klockan: 19:50:51  

Nu sitter jag och smaskar i mig sjukt god hallonpaj och dricker chai-te! Puss



In school

Datum: 2012-01-31 Klockan: 12:26:15  

Hejsan svejsan! Nu står Alicia och jag ute på skolgården och väntar på att få äta lunch! Skriver mer när jag kommer hem, puss!



In love tonight

Datum: 2012-01-29 Klockan: 21:33:53  


© Photo: Rebecka (Jag) Equipment: Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8D

Har haft en underbar dag idag! Malva var ganska trött efter inflyttningsfesten igår (förstår henne precis), så hon kunde inte komma, men Alicia och Pallavi kom hit! Först kom Alicia, och vi gick och letade lite efter ett ställe som vi skulle kunna spela in reklamfilmen på. Vi hittade ett nästan direkt och fotade lite medan vi väntade på Pallavi. Ungefär tio minuter senare gick vi och mötte henne, för att sedan knata tillbaka till filmstället! Vi filmade faktiskt hela dagen, och jag har suttit hela kvällen och redigerat allt. Skrattade sjukt mycket, älskade vädret idag också! Nu på senare timmen har jag gjort några läxor och lyssnat på musik :) Imorgon är det måndag, händer inget speciellt! Skriver mer då, puss ♥


Take me away

Datum: 2012-01-29 Klockan: 11:38:56  

God morgon! Hur mår ni? Själv mår jag toppen! Skriver just nu från min älskade iPhone. Har typ inte släppt den ur sikte sen jag fick den! ;) Igår var jag på en jättemysig inflyttningsfest hos Malva, och idag kommer både hon och Alicia hem till mig för att hjälpa mig med att spela in en reklamfilm :) Ni kanske får se resultatet lite senare! Men nu måste jag gå och duscha och görs mig i ordning, puss!



I would do anything for love

Datum: 2012-01-28 Klockan: 19:02:48  

Life is like a bicycle - when you're old enough you take off the training wheels



Tillfälligt iPhone skal :)

Datum: 2012-01-27 Klockan: 18:41:05  

Ett tillfälligt skal för min söta telefon, fick låna av min brorsa :D Ska köpa nytt i helgen :) Kram



Recept till Hallonpaj

Datum: 2012-01-27 Klockan: 10:05:00  

Du behöver:

  • 125 g smör eller margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 3-4 dl hallon
  • ev. 1 msk potatismjöl

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det i mjölblandningen tills det bildar en smulig deg.

Smöra en pajform med 24-26 centimeter i diameter. Lägg i hallonen och sockra lite lätt.

För att få en fastare paj kan du även strö över lite potatismjöl.

Fördela sedan smuldegen över bären och grädda pajen i cirka 20 minuter



Nu är den här. Min kärlek.

Datum: 2012-01-26 Klockan: 21:24:59  

Kan bara säga: Kärlek vid första ögonkastet ♥


Hallonpaj - Omnom moment

Datum: 2012-01-25 Klockan: 21:59:50  


© Photo: Rebecka (Jag) Equipment: Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8D              - YUM.


Please hurry

Datum: 2012-01-25 Klockan: 21:22:39  

En massa oredigerade bilder, I know! Lovar att bättra mig, men det kanske tar några dagar!

Hej på er! Just nu sitter jag och väntar på att min supersmarriga hallonpaj ska gräddas färdigt. Fick värsta lusten igår att baka hallonpaj (och äta ;)) så here I am! Vet att jag skrev igår att jag skulle få min iPhone idag, men tar det imorgon eftermiddag istället... :) Annars hände inget speciellt, vi i min grupp jobbade vidare med vårat Science projekt, jag och Alicia jobbade med vårat (och två andra killars) projekt till SO:n, sen efter skolan åkte jag & Alicia typ 5 minuter bort för att fota en skylt till sama projekt, och sedan drog jag hem. Absolut ingenting speciellt alltså :) Oj, det här blev ett jättekonstigt inlägg! Jaja, skriver något normalare imorrn! puss ♥


Repeat the good life

Datum: 2012-01-24 Klockan: 20:30:49  

Hallå hallå! Mår ni bra? Själv är jag trött, men min förkyldning är på bättringsvägen! :) Idag hände inget speciellt, gick på extra engelskan efter skolan och jag & Alicia skrev vidare på våran berättelse. Äntligen har vi kommit på vad konflikten ska vara, så det känns bra! Imorgon får jag hem min iPhone! :D ♥ Just nu tittar jag på Wipeout, det är faktiskt jätteroligt (: Men ska titta vidare och chatta lite med Alicia. puss!



Why change ourselves

Datum: 2012-01-23 Klockan: 20:47:27  
Jahapp. Eftersom att Alicia tog mitt lilla skämt om att hon skulle blogga om mig på ALLVAR, får jag nu ta och återgälda tjänsten. So, here I go :)

Alicia är en grymt fin tjej, både på insidan och utsidan. Kanske inte är den mest utåtgående tjejen, men när du lär känna henne kommer du fatta att hela världen går miste om något! Hon är så otroligt fin, omtänksam, hjälpsam, söt och helt underbar ♥ Alicia är en av mina närmsta vänner, hon är en av dem som jag vänder mig till när jag har det jobbigt och behöver prata. Våra småbråk på matten gör att jag gillar skolan (och matte för den delen) och hennes små skämt gör min annars gråa vardag: FÄRGGRANN! Hoppas att vi fortfarande håller ihop när vi splittras i 8:an. Love you girl ♥



Be the perfect one

Datum: 2012-01-23 Klockan: 20:40:29  


Iiiiihhh! :D Mamma lämnade just av denna underbart snygga väska! ♥ Såg den för ett jättelågt pris på LaRedoute för någon vecka sedan och var bara tvungen. HAPPY! Ps. Dålig bild på slutet, I know Ds.


Now my feet won't touch the ground

Datum: 2012-01-23 Klockan: 13:27:17  
Hej hej! Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör, är helt seg i kroppen och jätteförkyld :( Inte roligt ska jag berätta för er! Men är ändå på bättringsvägen och ska troligtvis till skolan imorrn. Beror på om jag blir sämre eller inte :) Men just nu sitter jag och går igenom bilderna från fotojobbet i lördags, och ska börja på en artikel. För att få lite inspiration går jag igenom hela min spellista på Spotify medan jag skapar ;) Helgen var super i alla fall, om man bortser från min förkyldning. Hade det sjukt mysigt på Malvas sleep over och blev nöjd med bilderna från fotojobbet! Nu ska jag fortsätta skapa, puss ♥



Hold on, wait on

Datum: 2012-01-23 Klockan: 12:59:04  


The Majority Says - 114



Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: [email protected]

Tillbaka till startsidan?