5 saker ni inte visste om mig...

    Datum: 2013-07-24 Klockan: 17:05:00
Jag blir ganska lätt avundsjuk på folk, men bara för en kort stund. Det brukar mest vara för att de är snygga/deras kläder/pojkvän heh, patetiskt I know. Tyvärr kan jag inte rå för det, men försöker verkligen jobba på det! Jag älskar mitt liv som det är, är faktist ganska nöjd med mitt utseende och mina kläder, och jag hittar någon jag också någongång! 
 
Just nu är jag sjukt peppad inför det nya skolåret och när jorden börjar snurra igen. Ni vet, efter sommarlovet tar slut och man får som en ny chans i skolan. Har en massa planer för vad jag ska göra/klara av haha, that's me!
 
Ibland om jag har tråkigt brukar jag kolla runt på olika onlineshoppar, typ som H&M, gina tricot, sheinside.com, cubus etc. Yees I love to shop
 
Jag har aldrig "sminkat" mig. Asså till skolan eller till vardags liksom. Har haft mascara till en familjefest nångång tror jag haha men annars så har jag bara lite concealer i ansiktet men inget mer. Dock börjar jag bli lite nyfiken på att börja sminka mig, bara lite lätt. Någon ljus ögonskugga, fint läppglans och kaanske mascara. Behöver inte den egentligen då jag har blivit blessed med långa, svarta ögonfransar ändå.  Vi får se!
 
Kan känna mig lite barnslig inför vissa människor, men sen säger jag bara till mig själv; Äsch vad löjlig du är! För jag är ju den jag är, även fast jag inte klär mig classy och sådär så är jag professionell, "vuxen" och kapabel till att socialisera på en mogen nivå. Något som jag måste förbättra mig på att intala mig själv! Mer självuppskattning åt folket.

Kommentarer
A

Hehe visst är hon :) Ja, katter är verkligen unikt underbara

Svar:
Rebecka

2013-07-24 @ 22:21:56
URL: http://phose.blogg.se


    LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR!

    FOTON
    - Stort © på alla bilder.
    - Alla foton har jag tagit, om inget annat sägs i inlägget.

    ÖVRIGT
    - Inga elaka kommentarer! Dom raderas direkt.
    - Var snälla mot varandra.
    - Var snäll och skriv in namn tack!
    - Jag har inget emot bloglovin byten! :)
    - Om din åsikt är på något vis elak, håll den för dig själv.

    Leave a foot print!

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig

Hotmail (bara jag som ser den):

Blogg/Hemsida:

Lätta ditt hjärta!:

Trackback


Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: [email protected]

Tillbaka till startsidan?