28 februari

Datum: 2014-02-28 Klockan: 20:13:00  

Hej hej! Sitter just nu på golvet i mitt rum och försöker skriva klart min låt till musiken. Typiskt mig att ha haft hela sportlovet på mig och ändå inte gjort klart den haha. Går sådär, får hjälp av en kompis som är duktig på piano så tror det löser sig! Idag har jag umgåtts med brodern min hela dagen, vi gick och såg American Hustle och spelat lite xbox. Filmen var bra tycker jag, något seg i början enligt mig men gillade storyn. Annars har det inte hänt så mycket sedan sist, så har inte så mycket mer att skriva om. Lite smått skolångest inför måndag men längtar ändå tillbaka till kompisarna och rutinerna (efter en vecka haha). Ska försöka fokusera på låten nu, puss!
 


What happens if we fall

Datum: 2014-02-26 Klockan: 20:38:59  
Har uppdaterat min spotify-lista med hur många låtar som helst sedan jag bloggade sist, har nästan 400 låtar nu haha. Detta är i alla fall en av de hundra nya favoriterna!


Ett kärt återseende

Datum: 2014-02-26 Klockan: 17:17:18  
Hej igen! Det var ett tag sedan jag skrev här sist. Har verkligen inte haft någon lust att blogga alls och har inte uppdaterat instagram heller, men idag kände jag att jag verkligen saknade det! Så nu är jag tillbaka. Ska försöka att uppdatera mer i veckorna och komma tillbaka till bloggrutiner hehe. Tack så jättemycket för att ni har haft tålamod med mig och fortfarande klickat er in här varje dag ♥ Designen som är just nu är tillfällig, har bara inte så många bra bilder än eller någon särskild idé på hur det ska se ut. Får fundera lite! Under tiden som jag har varit borta så har det hänt ganska mycket. Har haft spexfoto i skolan, jag såg ut som ni ser på bilden till vänster. Har även åkt en helg till Göteborg för att heja på min brorsa när han tävlade i SM. Annars har det vanligt ganska normala dagar, mycket skratt och kompisar och skolarbete men det rullar på, och nian är inte alls så hemsk just nu. Just nu har jag sportlov vilket är jätteskönt, sover mest och pluggar lite, träffar kompisar osv. Det är heller inte så långt kvar till OneRepublic konserten!! Så grymt taggad! Har inte så mycket mer att skriva om just nu, men om ni har några frågor är det bara att skicka en kommentar eller ett mejl! PussRebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?