Sommarvärme

Datum: 2014-05-24 Klockan: 22:05:00  
Heej! Har inte skrivit på ett tag men har varit upptagen med att ta mig igenom de sista dagarna av skolan och njuta av den underbara sommarvärmen. Är äntligen klar med alla prov, läxor och inlämningar så nu är det bara det roliga kvar innan jag slutar grundskolan. Det är helt sjukt att jag gör det, jag tror inte att jag har riktigt insett det ännu. Har jättemycket blandade känslor, ena sekunden är jag jätteemotionell och känner att jag kommer sakna allt och alla jättemycket, och andra sekunden dör jag av längtan efter gymnasiet och det nya. Aja, bara en liten inblick i vad som händer just nu och varför uppdateringen kanske inte är den bästa! Just nu sitter jag bara och tar det lugnt framför tv:n men är jättetrött av någon konstig anledning så tror jag ska sova snart. Hoppas ni har en toppenkväll!


Jobbig vecka

Datum: 2014-05-09 Klockan: 22:37:26  
Heej! Är så trött så vet inte vart jag ska ta vägen haha. Denna vecka har varit riktigt jobbig och intensiv, har haft minst ett prov/inlämning/uppgift varje dag och behövt plugga som en galning varje ledig minut. Känns skönt att äntligen kunna slappna av dock och vila upp mig lite inför nästa vecka då det är dags för de absolut sista nationella provet,om man inte räknar med NO labb. Har som sagt mest pluggat denna vecka, hängt på café och gått igenom matteuppgifter med kompisar inför prov för ett välbehövligt miljöombyte. Förutom nationella har jag även haft det första av två IGCSE prov i engelska, andra delen är nästa vecka. Det kändes bra ändå och jag gjorde mitt bästa så får bara se hur det går helt enkelt. Idag på sista lektionen hade vi ett sista performance av våran Wizard of Oz för att samla in lite mer pengar till klasskassan. Det gick väl sådär, men känns skönt att det är över nu i alla fall. Det är typ bara 15 riktiga skoldagar kvar för min del innan jag slutar högstadiet. Det är helt galet. Efter 4 år ska jag helt plötsligt byta till en helt ny skola med nya rutiner och nya människor. Dock är det ett helt sommarlov emellan som jag kommer ta vara på till 110% ;) Imorgon ska jag troligtivs på bio med Alicia, och på söndag tänkte jag planera något med Emelie och Thea, får se vad det blir. Ska i alla fall titta på någon film nu innan jag somnar, vilket jag känner på mig är snart. Ha en bra kväll!


Cause in a sky full of stars, I think I saw you

Datum: 2014-05-09 Klockan: 22:20:59  
BARA 10 DAGAR KVAR! SÅ GALET GLAD


1 maj

Datum: 2014-05-01 Klockan: 23:29:57  
Heej! Har haft fullt upp sedan jag skrev senast, har tagit vara på långhelg och valborg. Fick helg i tisdags då jag hade operation dagsverket igår vilket var supernajs. Innan ledigheten hade jag dock ett SO prov som gick helt okej tror jag. Jag och Emelie satt i Drottningholmsparken en hel dag och pluggade i solen så det gjorde det hela lite lättare. Som jobb på operation dagsverket städade jag bara lägenheten på dagen och sen på eftermiddagen så gjorde jag och Emelie middag hemma hos mig (som ni ser på bilden längst upp till höger). Efter det drog vi till en majbrasa i Drottningholm och mötte upp några andra kompisar där. Kollade på brasan och fyrverkier och kom hem vid elva kanske. Det var jättetrevligt verkligen, alltid roligare att vara flera. Annars har jag bara varit hemma idag, åkte in till stan en sväng men var ganska trött så har kollat på VH1 hela kvällen. Det är jättekul faktiskt haha, de spelar en massa låtar från 2000-talet så det är alla låtar som jag växt upp med. Hur som helst, ska snart sova för är hur trött som helst. Puss!Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?