October & November catch up

Datum: 2014-11-30 Klockan: 15:57:00  
Jag har flyttat! Och är numera till hälften en Sundbyberg-bo. Är så glad över lägenheten, helt nybyggd och superfräsch. Mitt rum är ganska så mycket mindre än tidigare, men jag har lyckats inreda det så att det ser lite större ut i alla fall. Dessa två bilder är tagna precis när vi flyttat in, för 1 månad sen ganska exakt idag, och ni ska se vilken skillnad det är! De flesta lådor är uppackade, flera turer till IKEA i bagaget och det ser faktsikt hemtrevligt ut i det flesta rum nu. Dock fortfarande lite att göra, så det är vad jag bryter av vardagen med.
 
Har varit på promenad på Djurgården! Med den fina tjejen tilll vänster om mig på bilden ovan. Det är lite knepigt att hinna med att träffa alla vänner man saknar så mycket när alla har fullt upp med eget och är utspridda över hela Stockholm. Det var i alla fall supermysigt att träffas och prata om allt det vi missat sedan senaste gången vi sågs. Väldigt fin dag också, även om vi var lite sent ute för att se alla fina höstlöv.
 
Ed Sheeran. Behöver jag säga mer? Kan inte sluta lyssna på hans låtar, hans röst. Den är ju helt obeskrivlig, får mig alltid att känna mig mindre ensam och ledsen. Kärlek.
 
Annars har jag bara levt. Ätit supergoda frukostar, varit lite fabulös, tagit mig igenom jobbiga skoldagar, jobbat, packat upp, lyssnat på musik. Allt möjligt faktiskt. Och bloggen har ärligt talat inte legat på framkant hos mig. Men så idag när jag pyntat upp rummet för 1:a Advent (äntligen!!) kände jag att jag ville skriva, för jag vet hur kul det är att kolla tillbaka och leta igenom arkivet, även om det bara är en månad sedan man skrev det.  Så jag kommer slänga in lite sporadiska inlägg när andan faller på och när bildarkivet fyllts på. Jag är helt förundrad över att jag ens har 5 läsare som kollar in här varje dag, och till er säger jag bara; bear with me! Ska försöka mitt bästa att bli bättre. Men nu; JUL! Tagga Skansens julmarknad, brända mandlar, Gamla Stans torgmarknad, julklappshandling, pynt, julgranar, julmusik, snö. Är SÅ redo. Puss å kram!


1:a Advent

Datum: 2014-11-30 Klockan: 15:24:24  Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?