Underbara sommar

Datum: 2014-07-21 Klockan: 18:12:00  
Lite bilder från de senaste dagarna...

Heej! Sitter just nu i mitt rum hos pappa efter att ha flyttat väskorna. Jag och Joel lyckades som tur var undvika ösregnet så vi slapp bli dyngsura när vi släpade väskorna hit hehe. I alla fall! Under de senaste dagarna har jag som sagt varit ute på Alicias landställe nära Vaxholm och sedan har jag hjälpt till med lite flyttstädning och rensning hemma. Dagarna ute hos Alicia var verkligen jättehärliga, så skönt att komma bort från stan för ett tag och bara njuta av solen, bada, umgås, grilla. Vi tog med oss en engångsgrill ner till stranden en kväll som ni ser på bilderna, precis som förra året och gjorde smores. Innan jag åkte hem i fredags tog vi även en glass i Vaxholm när det var så himla varmt. Den här kommande veckan har jag inget särskilt inplanerat, ska träffa kompisar som äntligen kommit hem från utlandsresor och bara hänga på stranden tror jag. Slänger in några inlägg och bilder då och då! Hoppas ni har ett bra sommarlov. Puss


Torsdag

Datum: 2014-07-17 Klockan: 13:42:19  
Hej hej! Ligger just nu och solar på en brygga här ute på Alicias landställe. Jag kom hit igår och vi har mest spelat kort och kollat på film då det var ganska dåligt väder igår. Det klarnade upp till kvällen dock så vi gick ner till stranden en sväng. Ikväll ska vi nog göra samma sak men med en engångsgrill och marshmallows också för att grilla. Hoppas att ni har en solig dag också! 

Sommarlovet so far

Datum: 2014-07-14 Klockan: 01:13:05  
Kan ni fatta att halva sommarlovet redan har gått? Det är helt sjukt vad fort det har gått. Har knappt hunnit stanna upp och inse att jag faktiskt har sommarlov haha. Det är i oförsej bra då det betyder att jag haft fullt upp och njutit av att vara ledig. Jag har hunnit med ganska mycket faktiskt. Kom hem från en vecka i skåne förra söndagen och har sedan dess hängt på stranden och umgåtts med kompisar. Veckan i huset som vi hyrt i skåne var i alla fall hur skön som helst. Som en break i allt det vardagliga och bara få komma bort, även om det bara var till sydligare breddgrader. Vi åkte även över till Köpenhamn en dag vilket var jättetrevligt. Det var fint väder och soligt så det var mycket liv på gatorna vilket alltid är kul. Har även hunnit med att köpa biljetter med Emelie till Ed Sheeran i höst. Är så himla excited, kommer bli grymt. Känns bra att ha något att se fram emot liksom. Denna vecka som kommer är ganska fullspäckad också, ska träffa kompisar, kanske åka ut till Alicias landställe några dagar osv. Fast hellre det än att jag sitter hemma varje dag! Är sjukt trött nu så ska sova, hörs när vi hörs!


Call it magic

Datum: 2014-07-06 Klockan: 23:36:52  


Lite pics

Datum: 2014-07-03 Klockan: 00:31:03  


Falsterbo

Datum: 2014-07-01 Klockan: 23:43:00  
Heej! Uppdateringen kommer nog inte vara den bästa under sommarlovet för jag vill ta vara på det så mycket som möjligt, men då och då har jag en stund över och då slänger jag in ett inlägg. Jag är just nu i Skåne efter en helg i Göteborg med mamma och Joel. Vi är i samma hus som vi hyrde förra sommaren och det är verkligen jättenajs. Kort till närmsta strand och jättebra väder nästan varje dag. Vi hänger mest på stranden eller på verandan men på fredag ska vi åka över till Köpenhamn tror jag för lite shopping. Inte så långt inlägg men hörs mer någon annan gång! Puss
 Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?