Jag kan börja om

Datum: 2013-04-28 Klockan: 20:29:00  
Hej hej! Har haft en väldigt lugn och unmemorable helg, inte gjort någonting. Slängde skräp med mamma igår och träffade sen Pallavi och pratade lite. Var och firade min moster idag, men annars har jag bara sovit haha. Sover alltid jättelänge på helgerna, och sen helt plötsligt är det vardag igen :( Jaja, som ni förstår så har jag inte så mycket att skriva om. Den här veckan som kommer blir lite smått hektisk då jag har musikprov på torsdag och sen matteprov på fredag. Som tur är det ju valbooorg på tisdag och jag älskar valborg så det blir najs. Ska gå till en eld här i närheten med tjejerna, jättetrevligt. Blir fyrverkerier och stuff! På onsdagen är man ju ledig så då hade jag tänkt plugga lite. Ska bara slappa i soffan lite, duscha och sen gå och lägga mig, är helt slut. Även fast jag bara sover. Ugh, vill vara pigg nångång! Och frisk. Anyway, puss


26.04.13

Datum: 2013-04-26 Klockan: 22:19:00  
Hej hej! Har haft en jättebra fredag idag, vilket är najs efter en massa jobbiga dagar. Hade läsförståelseprov i franska det första jag gjorde på morgonen, men det gick skitbra kändes det som. De andra lektionerna var väldigt chill och sen på matten hade vi E-förhör vilket gick bra också eftersom att han inte ropade upp mig för att kolla igenom ett stycke lite extra. Efter skolan så åkte jag och Malva och köpte varsin glass, sen hämtade vi hennes dogge och gick och satte oss i solen på en stor sten på ett mellanstort gräsfält i närheten av hennes hus. Hur mysigt som helst! Sherlock sprang runt där och lekte medan vi åt glass och pratade om allt & inget, och sen lekte jag lite med honom och hade dragkamp och jagade honom haha. Han var helt slut sen när vi gick tillbaka! Jag och Malva filmade ju även lite på hemvägen, vilket ni ser i inlägget nedan ↓ Hade en jättemysig eftermiddag verkligen, ska bli jättenajs på valborg när alla vi tjejer ska gå till en brasa tillsammans! Kommer bli hur bäst som helst. Nu ska jag kolla på Hungerspelen med Joel och sen typ sova, är hur trött som helst haha. Puss!


VÅÅÅR

Datum: 2013-04-26 Klockan: 21:51:00  
Finallyyy är det vår enligt oss. Här är en video som vi spelade in efter skolan, vi tog en glass och gick till en avlägsen gräs-yta-sak haha. Bara snackade och lekte med Malvas hund Sherlock, hur söt som helst! Skriver mer om dagen sen, Puss


#GEMIGSOMMARLOV

Datum: 2013-04-25 Klockan: 12:46:00  

Hej hej! Sitter just nu och pluggar lite, är faktiskt inte så jobbigt än för älskar att skriva men snart måste jag plugga matte och jag HATAR det. Ååh fan. Jaja, ska snart iväg till tandregleringen för att fixa med tandställningen, sen ska jag plugga lite till. Hade sjukt ont i huvudet idag och var jättehostig osv så stannade hemma från skolan. Går dock imorgon för vi har mattequiz, och sen för att jag känner mig bättre! Hörs sen, puss



Sweet Disposition

Datum: 2013-04-24 Klockan: 15:31:03  
Älskar den här låten, en "frihetslåt" eller vad man ska kalla det haha. Aja, puss!


Trött, ont i huvudet & förykld

Datum: 2013-04-24 Klockan: 15:20:30  
Hej hej! Har så sjukt ont i huvudet nu så det är inte sant. Dricker en massa och ligger ner och vilar men det hjälper inte. Ska nog ta en alvedon så att jag orkar göra en läxa eller två. Gick hem innan lunch för vi har bara idrott efter det, och jag kan ändå inte vara med pga knät och nu förkylningen. Är så trött just nu så det är inte sant, tog på mig pyjamasbyxorna direkt när jag kom hem nu och har inte flyttat mig från soffan haha. Imorrn händer inte så mycket, men ska hem till pappa efter skolan för att få hjälp med matten. Har ett quiz på fredag som jag känner mig helt lost inför, känns verkligen bajs. Hursomhelst, ska gå och ta en alvedon nu och hoppas att huvudvärken försvinner! Lite tråkig bloggning jag vet, men orkar inte haha sorryy. Puss


So why let your voice be tamed?

Datum: 2013-04-22 Klockan: 19:37:55  
Jag är förevigt tacksam för allt stöd och all kärlek jag får. Och nu är det min tur. Min tur att gengälda det. Till alla er som är lika nere som jag var, lika slutkörd, trött, uppgiven. Ni kommer orka ta er ur det, för någongång, någonstans kommer ni inse att ni faktiskt duger. Ni kommer inse att ni orkar kämpa, att ni är så jävla bäst och värda allt ni har, allt ni har åstadkommit. Och det går inte genom att knäppa med fingrarna, att nån säger "nejmen du är ju jätteduktig, fortsätt så" för det tar bara på ytan. Styrkan som krävs är något som ni frammanar medan ni funderar 24/7 på vem ni vill vara, hur ni ska komma dit. Då. Det är då som orden får en betydelse, det är då dom inte bara rinner av och flyter iväg. Vet inte om ni fattar något av det här, men tror att man måste gå igenom det för att känna det jag känner. Jag är fortfarande otroligt osäker i vissa lägen, kan stå och balansera på kanten till att ramla tillbaka men nu har jag något som håller i mig. Egentligen fanns det alltid där men ibland vill man inte bli hjälpt, man ska klara det själv. Men ibland måste man även inse att man inte klarar allt själv. Att ibland behöver man ladda om, starta från nytt och då behöver man en grund att stå på. En grund som inte kommer av ens egna ihåliga komplimanger. Ville bara skriva av lite positivt här också, så ni vet att det alltid går att komma tillbaka, börja om. Bara så att ni vet. Puss
 


Svar från frågstunden #2

Datum: 2013-04-20 Klockan: 11:04:00  

Favoritartist?
Asså jag har aldrig riktigt haft någon favoritartist som jag fangirlat över sådär, haft olika ända sedan jag var liten. Men just nu älskar jag Coldplay (kommer alltid göra), OneRepublic, Imagine Dragons, Two Door Cinema Club mm. :)Cola/Fanta?
Beror på vilken fanta, men om det är fanta orange så säger jag nog Cola!

 

Hund/Katt?
Katt ofc!

 

Dator/Mobil?
Svårt nu när jag har en macbook... Jag kan inte välja haha.

 

Fest/Filmkväll? 
Det beror lite på hur festen är och vem filmkvällen är med... Men skulle det vara typ en krökarfest där huvudpoängen är att supa sig redlös skulle jag nog ta filmkväll, dock om festen är typ som dom i American Pie så väljer jag lätt fest! Att mysa framför en film med en pojkvän är ju heller inte så dumt, så om det vore läget skulle jag nog välja det framför en fest :)

 

Sporta/Läsa?
Gud vad svårt! Sport kanske... eller läsa.. Nejmen jag vet faktiskt inte. Älskar att springa, verkligen. Men läsa är så underbart också! Aja säger båda :)

 

Fota/Rita?
Fota! Älskade att rita som liten men har tappat gnistan för det lite nu, är inte så duktig haha ;)

Om du bara fick lyssna på en låt resten av ditt liv, vilken låt skulle det vara?

Omg vilken jobbig fråga haha, det går ju inte. Lyssnar sönder på en låt och sen tröttnar jag på den för all framtid haha. Meeeen, skulle nog säga If I Lose Myself - OneRepublic eller nån Coldplay låt!

 

Hur ser dina träningsrutiner ut? Och tänker du på vad du äter? T.ex. kollar hur mycket kalorier det är i saker osv :)
Just nu rehabar jag två gånger i veckan, och pga mitt knä går det inte att träna så mycket mer just nu. Men så fort det är bättre ska jag börja springa 2-3ggr i veckan! Brukar köra lite styrketräning hemma också :) Jag skulle nog inte säga att jag tänker så mycket på vad jag äter, nej. Vet knappt hur man räknar ihop BMI eller hur stort kaloriintag jag ska ha varje dag, så äter nog mest det jag känner för! Rör ju på mig så mycket ändå när jag inte är skadad, så jag förbränner allt nästan direkt. Jag är ganska petig med mina kompisar om jag ser/hör dom börja räkna kalorier eller ta typ en halv knäckebrödsmacka till lunch, just för att jag bryr mig om dom och inte vill att de ens ska få "chansen" att utveckla en ätstörning. Så nej, kollar inte hur mycket kalorier det är i saker!

 



Spring

Datum: 2013-04-19 Klockan: 18:09:57  


Gråter och ler

Datum: 2013-04-18 Klockan: 20:47:48  
Jag sitter här och har tårar i ögonen och ler samtidigt, är så fylld av kärlek just nu. De senaste dagarna har jag bara svämmat över av värme och kärlek, uppskattar & älskar alla mina vänner och min familj! Jag ska verkligen ta mig igenom det här, och jag vet att jag är stark nog. Jag är påväg mot att hitta mig själv igen, känner det i mig själv. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att tacka, eller vad man nu gör. Ett tack räcker inte till, jag älskar verkligen er alla. Jag är så oändligt tacksam för allt ni ger och gör för mig! Hoppas att ni vet att jag skule göra vad som helst för er, och att ni alltid kan prata med mig. PUSSAR Å KRAMAR


18.04.13

Datum: 2013-04-18 Klockan: 17:20:00  
Kofta - Flash // Linne - Primark // Jeans - H&M


Svar från frågestunden #1

Datum: 2013-04-17 Klockan: 21:11:00  
När startade du bloggen?
Jag startade den i augusti 2009.
 
Vad är det bästa med att blogga?
Jaa du... Att få se ens bilder i inlägg, få skriva av sig efter en skoldag, designa bloggen precis så som man vill ha den, få fina, stöttande kommentarer :)
 
Favoritgodis?
Choklad, definitivt. Spelar ingen roll vilken, eller inte mörk choklad eller romfyllda praliner (huhu) men annars vilken som helst!
 
Favoritdjur?
Katter ;) Tycker att elefanter och giraffer är sjukt söta och awesome också.
Favoritämne i skolan?
Asså det är lite varierat beroende på vad vi gör i skolan, men SO, engelska & svenska :) Är en renblodig sam-tjej!
 
Favoritmat?
Hmm.. Hamburgare, sushi, tacos & fläskfiléer med ugnsbakad potatis och bea! Finns så mycket god mat men det är nog favvosarna :)
 
Vilka bloggar läser du?
Mina kompisars bloggar, sen palosfoto.blogg.se, linafoto.blogg.se, nevnarien.se, kenzas.se och många fler!
 
Favoritlåt?
Oj... Just nu har jag flera;
Read All About It, Pt III - Emeli Sandé
If I Lose Myself - OneRepublic
Counting Stars - OneRepublic
Sweet Disposition - The Temper Trap 
 
Vad har du för mobil?
Jag har en helt underbar iPhone 4!
 
Vad har du för dator?
Har precis köpt en Macbook Air 13 tum som jag avgudar och älskar.


Svar på kommentar

Datum: 2013-04-17 Klockan: 17:54:00  
 
Svar: Jag har gröna ögon! Ungefär typ varmgröna skulle jag säga. Ibland kan de skifta i brunt/grått i solsken men har oerhört gröna ögon (har jag fått höra) :)
 


She dreamed of paradise

Datum: 2013-04-17 Klockan: 16:55:15  


You've got the words to change a nation

Datum: 2013-04-16 Klockan: 19:23:00  
Jag vet inte vem jag är. Jag vet inte varför, jag vet inte vad. Jag vet vad jag vill göra, vart jag vill vara, men jag kan inte hoppa fram till den platsen. Till den tidpunkten. Utan nu är jag fast i idag, och idag suger. Vem fan är jag och varför är jag den personen. Snälla kan inte någon bara berätta för mig för just nu är allt piss. Jag känner mig som en torr, elak besserwisser med noll humor och noll värme & kärlek. Känner mig ett som ett tomt skal och jag är så rädd. Så jävla rädd för att det är sant. Det går inte en dag, en timme, en minut, en sekund utan att jag tänker på hur andra uppfattar mig, utan att jag tänker på allt jag sagt under dagen och skäms över mig själv för att jag sa så. Vet inte hur fan jag ska ta mig hur det här träsket. Jag känner mig inte värdig, inte normal. Känner mig som en tråkig, borttynande blomma som tror att den är stark & vacker ensam men egentligen är resten av ängen så mycket vackrare. För de är alla lika och följer normerna. Stämmer det? Jag vet inte. Jag vet inte vem jag är. 



Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: [email protected]

Tillbaka till startsidan?