Mot Göteborg

Datum: 2014-06-27 Klockan: 16:57:39  




Senaste dagarna

Datum: 2014-06-27 Klockan: 00:47:38  
Heej! Måste sova typ nu för ska upp vid nio imorrn för att dra till Göteborg och sedan vidare mot Skåne! Ska bli jätteskönt, vi hyr även samma hus som förra året och det var hur najs som helst. Först ska vi dock vara en helg i Göteborg för Joel tävlar, så jag och mamma får väl shoppa lite under tiden ;) De senaste dagarna har jag bara chillat mest, hängt hemma hos Emelie idag och igår. Dock har ju inte vädret varit det bästa vilket är lite segt. Får hoppas att det blir mer sol i veckan som kommer! Hörs när vi hörs, puss




Barcelona 2014

Datum: 2014-06-23 Klockan: 12:04:20  








Alla bilder är tagna av min kära broder


Överraskningsfest

Datum: 2014-06-18 Klockan: 11:07:19  
Jag har seriöst världens bästa vänner. I måndags överraskade de mig med en överraskningsfest som var hur najs som helst. Jag, Emelie och Thea var ute och gick för att hitta något ställe med bra utsikt sa de och sen hoppade alla fram från några buskar. Blev asskraj först haha men blev så himla glad. Så hade en helt underbar kväll och sov sedan hos Thea med alla tjejer. Det var lätt en av de bästa kvällarna jag haft någonsin. Igår drog jag hem från Thea runt tolv kanske och mötte sedan upp Pallavi på eftermiddagen och åkte och fikade. Vi har inte träffats på evigheter så det var jättekul att få umgås och snacka en massa. Jag fick även en hur fin present som helst av henne; 16 lappar i en handgjord papperslåda, alla med ett minne från alla år som vi känt varandra. 15 år, det är helt galet! Så idag går jag runt och är helt lycklig och fylld med kärlek. Världsbäst start på sommarlovet verkligen! Och imorrn drar jag till Barcelona med familjen, ser jättemycket framemot det. Ska packa lite idag och fixa i ordning allt så man inte behöver stressa imorrn. Ni får ha en underbar dag! Puss


Födelsedag

Datum: 2014-06-15 Klockan: 10:00:00  
Fyller 16 idag! Känns riktigt gött, äntligen sweet 16 ;)


GRADUATION 2014

Datum: 2014-06-11 Klockan: 17:34:30  

Whoop! Nu har jag officiellt gått ut 9an. Det känns helt galet, efter fyra år av rutiner och traditioner på denna skola ska jag nu lämna den för gymnasiet. Kunde inte sluta gråta i klassrummet efteråt haha, kommer sakna alla hur mycket som helst. Skolavslutningen idag gick så himla fort, försökte ta in så mycket som jag kunde varje sekund. Nu sitter jag och väntar på att åka in till stan för att käka middag med några från klassen. Efteråt tror jag bara att jag ska dra hem eller umgås med någon, orkar inte göra nåt speciellt haha. Har nog fortfarande inte fattat att jag slutat. Nu kör vi - sommarloov!


Sommar 2014

Datum: 2014-06-01 Klockan: 22:55:00  
I början av året hade jag inga som helst planer för sommaren, men nu när den är snart är här har jag lyckats fylla på med ganska många, underbara planer. Det mesta händer i juni men juli är bästa sommarmånaden i Sverige enligt mig så det passar perfekt att bara chilla då!

11:e juni - Skolavslutning
15:e juni - Födelsedag, 16 år
19:e - 22 juni - Barcelona
30:e juni - 6:e juli - Skåne
 
Mer än detta har jag inget annat planerat än att njuta av varenda sekund. Sola, bada, grilla, skratta - bara ha det bäst helt enkelt. Så nu vet ni lite hur min sommar kommer se ut! 


Bal

Datum: 2014-06-01 Klockan: 22:27:13  
Lite blandade bilder från kameran och iPhonen från balen igår. Helt fantastisk kväll som definitivt kommer vara ett minne för livet. 



Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: [email protected]

Tillbaka till startsidan?