Det gick väl sådära va....

Datum: 2010-10-31 Klockan: 17:46:08  
Hej hej..

Jag har nyss kommit hem från en total flopp när det gäller bus eller godis! Jag tror att det inte har gått såhär dåligt för NÅGON någonsin! :( Jag och Pallav bytte om och sådär, sen så gick vi lite bus eller godis. Våran slutgiltiga vinst blev; En torr pepparkaka var, en tia var och så stötte vi på en sur tant ^^ Mycket bra saker, huua?
Aja, vi uppmuntrades utav att garva skitmycket på gården här hemma. Vi skulle balansera på en pinne och sådär :P Vi garvade iaf! xD Nu tittar jag på The X-effect på MTV. Konstigt att dom inte känner igen det här programmet eller vad som händer liksom! Anyway, ska snart käka och jag MÅSTE börja packa snart, KRAMIZ!

Det här var dagens Rebecka:

Tröja: Stockholm Marathon

Byxa: Intersport

 



YEY!

Datum: 2010-10-31 Klockan: 12:47:18  
Jippie!!

Jag ringde Pallavi för ett tag sen, men då så sa hon att hon inte kunde gå bus eller godis. Sen så ringde jag henne nyss, och då så kunde hon!! Så nu ska hon ringa mig när hon har klätt på sig så kommer hon över, sen ska vi hämta lite utlkädningskläder och sen busar vi!! Ska bli skiitkul! :P :D Nu ska jag bara vänta tills hon ringer! KRAM!


Bilder från middagen igår! :D<3



Black & White or Colour?

Datum: 2010-10-31 Klockan: 09:39:39  






Resfebeer!

Datum: 2010-10-31 Klockan: 09:01:22  

Bus eller Godis!!!!! :D

Idag är det den dagen som man ska gå "bus eller godis" (tror jag iaf) xP Jag tänkte ringa Palli lite senare idag, hon vaknar nog inte först om några timmar, hehe ^^ Måste ju packa till....... Ja, ni vet ju själva; NEW YOOORK! :D Imorse så vaknade jag med väääärsta resfebern! Önskade nästan att jag vaknade på hotellet :( Aja, nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik! Me lööv it :P Min favvo är ofc SAMSSOON med Alice från Idol <3 Den är så jäkla bra! Alla ni som har spotify, sök på "samson" och sen så tar ni den med Alice Hagenbrant. DEN ÄGER! Hihi, lite damp där ;P Saaknar Hannis! ♥ Hon ligger säkert och solar på någon mysig strand i solen, snyft! Saknar mina andra pluttar också!! ♥ Kunde det inte vara skola imorrn, bara en snabbis?? Vill träffa mina otroligt coola vänner!!! ♥♥♥ Nu ska jag fortsätta lyssna på mussiiik!

Dagens Fråga:
Ska ni gå Bus eller Godis?





En dag i stan!

Datum: 2010-10-30 Klockan: 17:48:15  
Halloj!

Nu sitter jag, Joel och mamma i vardagsrummet. Mamma läser, jag skriver och Joel bara irriterar xP En typisk lördagseftermiddag hos mamma ;) Idag har vi varit i stan och fixat lite grejs till NEW YOORK! Har en sån JÄKLA resfeber!! Vill bara komma iväg liksom :P Vi köpte en rosa resväska till mig, några löparkläder och sen lite smånödvändiga saker :) Nu kommer det roligaste med att resa bort... packningen -.-' Har så sjukt mycket kläder som jag måste ha med, DAMP! XD Aja, får hitta plats för dom nödvändigaste sakerna :) Näej, nu ska jag surfa lite på facebook och ladda upp bilder, KRAMIS!



28/10 - 10

Datum: 2010-10-29 Klockan: 14:56:36  






Coolish??







Samson

Datum: 2010-10-29 Klockan: 14:29:40  
Tjena mittbena tokstollar!
Sitter och diggar låtar på spotify just nu, bl a Samson med Alice Hagenbrant! :D Den är så jäkla bra och HON är så jäkla duktig! Idag så slutade jag kl 13.00, NAJS! Vi hade ett prov i science och jag fick alla rätt ;) Efter skolan drog jag hem, och nu så sitter jag och väntar på att Pallavi ska komma hem från skolan, vilket är om typ nån timme ^^ Är så j*vla tacksam för alla grymma vänner därute! Idag när vi slutade så fick jag typ 100 mysiga kramar! Ni förstår inte hur mycket ni betyder, teddybjörnen, hustrun, systern & soulmaten <3 Utan er, ingen mig!
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och läsa bloggar, KRAM!



TADAA!

Datum: 2010-10-28 Klockan: 19:31:32  
Titta, jag skriver!! :O

Om jag hade varit hemma hos mamma nu så hade det inte hänt, så nu borde ni bli lite glada i af! ;D Jag vet att jag lovade att skriva i tisdags, men om jag hade varit hos mamma nu så hade jag inte orkat ta fram min laptop så jag hade inte skrivit ändå xP Men till nåt som ni säkert undrar över; "Varför säger jag hela tiden om jag hade varit hos mamma...? Jo, just nu så sitter jag hemma hos pappa! Mamma skulle på en fest och kommer inte hem förns typ 00.00, så jag tyckte att det var lite mysigare att vara här ;) Kollar lite på Mythbusters och pappa & Karin lagar mat! Det blir någon stekt köttbit med grillad potatis :P Är så jäkla sur på mig själv, för vi har ett science prov imorrn, och jag glömde alla science böcker i skåpet! F*N! >:( Är så jäkla glömsk, gaaaah!! Får väl surfa runt lite och desperat leta information xP Hepp, måste nog börja med sökandet, PUSS Å KRAM! <333
Ps, Bilderna som jag lovade kanske kommer upp om nån vecka eller så x) beror på när jag har lust & ork!


Jag var borta i 2 dar?! :O



Min pumpis!

Datum: 2010-10-28 Klockan: 15:56:00  

Här kommer en bild på min pumpa som jag gjorde idag :D





Spinning around!

Datum: 2010-10-26 Klockan: 18:43:49  

Pallavi sitter just nu och kollar igenom mina bilder och mina videos :P Guud vad många minnen som kommer tillbaka! Vi har varit ute lite tills nu :) Eller - lite och lite, 1 timme faktiskt x) Vi tog jättemånga bilder och så dampade vi för när en hoppade på gungan så kunde inte den andra komma på, haha! XD Idag i skolan var det väl som vanligt! Vart lite extra glad i slutet på dagen för söta Hanna berättade en sak! <33 LÄÄNGTAR feeett mycket tills New York! Jag ska tömma min mobil för jag kommer ta sjuukt många bilder! X) Ni vet ju hur jag är ;) Mamma ringde precis och hon är väl hemma om typ 15-20 min så jag kan stanna hos Palli några minuter till! For your information ;P Btw, mammas data är hos doktorn (data fixarn :P), så jag kan inte blogga hemma hos mig ännu, men min data kommer hem ikväll så bilderna från idag kommer troligtvis upp på torsdag eftersom att jag är fullbokad imorrn! Ha det bäst, PÖSS!



Till alla grymma vänner därute ♥

Datum: 2010-10-25 Klockan: 17:29:32  

Jag gav dig tio rosor och sa; "Vår vänskap ska vara hel tills den sista rosen dör".
Du sa: "Men jag vill inte att vår vänskap ska dö"!
Jag log mot dig och sa: "Ta det lungt, den tionde rosen är av plast".




BAAAAAJSKORV!

Datum: 2010-10-25 Klockan: 07:49:00  
ASSÅ DAMP PÅ MIG SJÄLV! >:( GRRR!!

Jag satt och läste min kompis blogg, och kom på att... VI HAR SOVMORGON IDAG! SHIT! Jag som trodde att vi började 8.30, SKITKORV! Så.. nu sitter jag här... 1h 30m för tidigt.. SKOJIGT -.-' Åhhh! Att jag ska ha så jäkla dåligt minne! Jag är ju inte pensionerad ännu! xD Aja, får väl bara säga; "Det är sånt som händer."
Jag har i af lite tid på mig att kolla igenom så att jag har packat ner allt ;) Nu ska jag surfa runt lite! Cya! ♥


Tur, då är det inte bara jag som har dåligt minne x) ;)



Bästa Hanna ♥

Datum: 2010-10-24 Klockan: 21:00:00  
Heeej!!!

Nu sitter jag och tittar på Indiana Jones och kollar lite på fejjan och bloggar :D Idag som sagt så var jag på bio med sötaste Hannaaa!! ♥♥ Filmen var jätterolig! Min favvo var Gru och den lilla tjejen utav dom 3 tjejerna, Agnes! :P♥ En riktig barnfilm, and I LOVE IT! Alla sånna filmer slutar bra, och det är det som äger! Hatar filmer där huvudpersonen DÖR i slutet, inte skoj :/ Men nu till något kul!!!! Imorrn är det skola, och skola betyder KOMPISAR!♥ Imorrn får jag träffa alla härliga, sköna och roliga personerna i 6E! Nja, kanske inte alla är lika bäst, men dom flesta ;) <3 Ska kolla vidare på filmen nue! PUSS Å KRAM! ♥♥♥♥


P!nk - Raise Your Glass



Love U

Datum: 2010-10-24 Klockan: 20:47:00  

Pallavi, vart ska man börja?
Vi vet ju att alla går runt och säger till alla hur deras äkta vän är, och att den alltid är där för än. Men sanningen är, att om man har en äkta vän, så behöver man inte gå runt och skryta om den vännen, för att andra ska känna att deras vänner minnsann suger. Näej, om man har en äkta vän, så vet man det längst in, djuuupt in i hjärtat och själen. Det är en sak som bara du och din vän behöver veta. Ingen annan. Du Pallavi, Du är en sån vän. En vän som går rätt in i hjärtat så fort du säger "Hej". Ditt leende lyser upp, och din närvaro ger energi. Om alla vore som du, skulle det inte finnas något ens NÄRA krig, bråk eller hat. Du är en sån kärleksfull person att man blir bubblig bara man hör ditt namn! Jag hoppas att vi aldrig skiljs åt mer än i kilometer. Jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra.

Pallavi, min bästa vän föralltid. ♥


Du och jag mot världen ♥



DUMMA MEJ!

Datum: 2010-10-24 Klockan: 15:24:33  
Näe, inte dumma mej utan filmen dumma mej :D
Ska snart gå mot busshållplatsen, ska till möta söta Hanna utanför biografen i v-by ♥ :) Ska bli skitkul :P Den är 1h 35 min så det är lagom lång tid. It's a perfect day... almost ;) Nepp! Nu kan jag inte sitta här och dröja, nu måste jag göra mig iordning, PUSS!


Att vara snäll är såå överskattat ;)




Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: [email protected]

Tillbaka till startsidan?