New in

Datum: 2013-10-31 Klockan: 13:31:00  
Klocka - 250kr på Ur&Penn // Tröja - 199kr på H&M


31.10.13

Datum: 2013-10-31 Klockan: 13:13:00  
God morgon! Har ni sovit gott? Själv sov jag till typ halv tolv, var så himla trött. Har gått upp hyfsat tidigt alla andra dagar på höstlovet så kände att jag var värd en sovmorgon ;) Gjorde denna frukost till mig själv; toast med philadelphia, tomat och lite kryddor. Rekommenderas! Idag har jag ingenting inlpanerat faktiskt, kanske går en promenad om vädret klarnar upp lite. Jag har fotat tröjan och klockan så de bilderna kommer alldeles strax! Bilderna på håret blev helt katastrofala så dom får jag göra om haha. Nu ska jag kolla på något avsnitt av HIMYM medan jag äter min frukost, hörs senare! Puss
 
Update: Hårbilden blev säääämst, asså skämsigt dåliga pga morgonfejs och sämst ljus utifrån så det får bli någon annan gång!


Favoriter från Brasilien #2

Datum: 2013-10-31 Klockan: 12:06:00  


Underbar dag

Datum: 2013-10-30 Klockan: 21:21:00  
Hej hej! Har haft det huur mysigt som helst idag verkligen. Jag och mamma hade bokat in en riktig tjejdag som sagt med frisör, lunch, shopping och spabehandling inne i stan! Åkte till frissan vid halv elva ungefär och var där i lite mer än en timme. Blev sjuukt snyggt, är jättenöjd. Klippte mig som Jennifer Anniston har här. Kommer lägga upp bilder imorrn, det var redan mörkt när jag och mamma kom hem. Jättedeppigt haha, aja. Efter det gick vi och käkade lunch på en sushirestaurang på Drottninggatan och sedan strosade vi runt i lite olika butiker. Jag köpte en jättesnygg polotröja på H&M, ungefär en sådan som jag hade med på collaget häromdagen. Endast 199:- och passade som en smäck (speciellt med min nya frisyr ;))! Jag var lite modig också haha och köpte en guldklocka. Kändes nästan lite overkligt hahah men jag har tänkt på det så länge och sen helt plötsligt köpte jag en. Jätteeefin, älskar den verkligen! Så snygg till alla outfits och så stilren. Bilder på den och tröjan kommer tillsammans med frisyrbilder imorrn!
 
Vi gick sedan vidare till Gallerian där jag hade bokat en lyxig ansiktsbehandling med ett presentkort som jag fick i julklapp (bättre sent än aldrig haha). Den var bara en "prova på" behandling så det var bara 20 minuter men gud så skönt det var och hur fint mitt ansikte blev sen. Rekommenderar verkligen! Hos Axelssons spa gick jag. Åkte hem, käkade middag och har kollat på lite filmer. Sitter just nu inne i min brorsas sovrum och lyssnar på musik bara för att det är kul hehe. Börjat kolla runt lite mer noggrant på en massa olika gymnasium, man har ju inte lite ångest. Har några favoriter men det finns så många och vet inte helt hundra procent vilken inriktning eller hur många poäng varje kurs är värd osv. Jag ska söka in till Journalisthögskolan direkt efter gymnasiet så behöver ju tänka på det också... hur som helst! Hoppas ni har en fin kväll, puss!


Favoriter från Brasilien #1

Datum: 2013-10-29 Klockan: 22:59:00  


The Monster

Datum: 2013-10-29 Klockan: 17:21:40  
Jag brukar inte lyssna på Eminem direkt men denna låt som han gjort tillsammans med Rihanna är gryym verkligen. Skön låt att bara peppa sig med eller när man är lite små arg eller nåt haha ;) Finna tyvärr inte på spotify ännu men den finns på youtube och iTunes så det är bara en tidsfråga! Lyssna!


Wanties

Datum: 2013-10-28 Klockan: 02:22:26  
Vet att det är lite konstigt att önska sig bikinis i början av november hehe men ska ha simtest om en vecka och vet inte vad jag ska ha för bikini. Man kan ju inte ha vilken som helst haha, aja lite random fakta sådär. T-shirten och polotröjan ska jag definitivt se till att införskaffa! Loove. Puss


Hemma

Datum: 2013-10-26 Klockan: 23:49:02  
Heej! Nu är jag äntligen hemma. Att flyga i 11 timmar i sträck och resa i en och en halv dag är inte kuul. Är helt slut då jag även är dyngförkyld, har feber och typ dör. Jag har i alla fall haft så heelt underbart fantastiskt så det är inte sant. Är solbränd nu också hihi. Imorgon ska jag bara ta det lugnt, fixa en sak till skolans Yearbook och packa upp och tvätta. Orkar nog inte med så mycket mer. På onsdag hoppas jag dock att jag mår bättre för då ska jag och mamma ha en riktig mysdag; klippa håret, spa, lunch och liite småshopping (letar efter en basic svart bikini - några tips?). Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar, får kolla igen HIMYM, Solsidan och även de nya avsnitten av säsong två av The Carrie Diaries (!!) imorrn! Sov så gott, puss å kraam.
 
 


Kick the dust off your back and don’t look back

Datum: 2013-10-25 Klockan: 14:10:00  
PEPPPPP!! ♥


+-

Datum: 2013-10-24 Klockan: 11:05:00  
+ Jag kommer vara solbränd och snyygg när jag kommer hem från Brasilien!! ;)
- Det är svinkallt ute på morgonen
+ Jul snart!
- Jag har för lite pengar för allt som jag vill shoppa haha :(
+ HÖSTLOOV
- Missar en ganska så viktig temadag i skolan när jag är borta...
+ Jag har världens bästa vänner verkligen ♥
- Det är deprimerande mörkt när man vaknar på morgonen, baajs
+ Alla höstlöv är så otroligt vackra! Och luften är så klar, så härlig att andas in!
 
 


Julönskelista 2013

Datum: 2013-10-23 Klockan: 10:55:00  
Detta är faktiskt det "enda" jag önskar mig i julklapp i år. Känner att varje år blir det färre saker, men kanske liiite dyrare haha ;) Massa snyggt och nödvändigt hur som helst! Önskar mig faktiskt en iPad mini längst inne, men vill inte skriva ut det på önskelistan för vet att det inte går att få... Hur som helst! Detta + ett marc jacobs laptopcase är vad jag önskar mig av tomten i år! Puss


Rio de Janeiro

Datum: 2013-10-22 Klockan: 22:34:14  
Heej! Är helt slut haha. Imorse gick vi upp tidigt och drog till flygplatsen för att flyga vidare till Rio! Åh hela staden är så fin och sockertoppen är så mycket större än vad man tror. Och vårt hotell är perfeekt. Lyxigt och med en takterass med pool och solstolar. Dessutom är gymmet precis bredvid, och alltså då också på toppen av hotellet som är 18 våningar, så när man springer har man utsikt över större delar av Rio och Copacabana! Hur najs är inte det? Vi landade runt lunchtid och tog taxi till hotellet, sen har vi spenderat resten av dagen på takterassen. Är ganska röd hehe men när det lägger sig har jag fått en ordentlig bränna bara från idag! Imorrn ska vi till sockertoppen och Jesus-statyn, sen åka lite linbana hehe ;) Nu ska vi strax ut och käka middag så vi hörs imorrn! Puss






Marc Jacobs

Datum: 2013-10-22 Klockan: 11:41:00  
En av de sakerna på min (faktiskt!! haha) ganska korta jullista är detta snygga laptopcase från Marc Jacobs. Älskar att det är stilrent men ändå grymt snyggt, dessutom är färgerna hur fina som helst! Kan dock inte bestämma mig för svart eller rosa så behöver er hjälp! Vad tycker ni? Puss!


VM-guld!

Datum: 2013-10-21 Klockan: 22:06:40  
Min pappa är nu världsmästare på 800m i sin åldersklass! Skitballt! Så nu ska vi ut och fira på en fin restaurang nere på ett torg här i närheten. Hinner inte skriva så mycket men jag har det jättebra! Tidigt imorrn drar vi till RIO där det är strålande sol och jättevarmt, där mesta delen av tiden kommer spenderas på hotellets takterass med pool ;) Puss! 





Justin Timberlake

Datum: 2013-10-21 Klockan: 09:48:00  
Faan vad jag önskar att jag hade råd med biljetter till Justin Timberlake :(( Så synd att de ska kosta så mycket, fast förstår det. Han är verkligen g-r-y-m och han verkar skitbra live. Aja, det är på min bucketlist att se honom live så någongång ska jag det!! Puss



Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: [email protected]

Tillbaka till startsidan?