Filmkväll! :)

Datum: 2010-04-29 Klockan: 20:18:40  
Har precis kommit hem från filmkvällen på Jollen.

Vi såg filmen: Oliver Twist. Den var hemsk asså! Inte läskig, men hemsk. Jag hatar sånna filmer där det finns med människor som skulle kunnat finnas påriktigt. För då känner man liksom med den personen. Man lider med den. Själva filmen handlade om massor med olika personer. Det fanns både bra och dåliga saker med den.

DÅLIGA SAKER:

Man hängde inte med i berättelsen vissa gånger.
Lite för krånglig.
För hemsk.
Ibland dåliga karaktärer.

BRA SAKER:


Bra slut
Man slutade aldrig hålla andan, för när som helst kunde det hända något.
Bra film helt enkelt. Svårt att komma på dåliga saker,
men också svårt att komma på bra.

Jag ger filmen en....... 4:a! kanske och en halv, men det beror på. En klar 4:a i af. Rekommenderas från 12 och uppåt. Inte yngre. Vissa mord och händelser är riktigt creepy. Nu ska jag kolla vidare på facebook lite och försöka bli av med min riktigt irriterande hicka.

Good bye!

No picture today.
Förlåt.

Datum: 2010-04-28 Klockan: 19:22:10  
Förlåt för att jag bombar er med inlägg.
Förlåt du vet vem.
Och jag saknar dig du vet vem.

Sitter på mitt rum.
Stirrar ut ur mitt fönster. Katten på fönsterbrädan.
Knäppandet från ugnen.
Kylskåpet mullrar.
Helt plötsligt piper klockan till.


Bra dikt vaa? XD Skulle inte tro det. Ville bara skriva något så det såg bra ut på min blogg, thha.
PUSS! ♥
Efterbliven så det står härliga till.

Datum: 2010-04-28 Klockan: 17:35:45  
Efterbliven men nöjd. Det är mina ord idag.

Efter en tuff morgon utan '' sovmorgon '' så fick jag först damp på att jag inte hade några kläder att sätta på mig, men sen märkte jag att mina nycklar OCKSÅ var borta. Jag trodde att jag hade lagt dom på mitt skrivbord igår - men det visade sig att det hade jag inte gjort. Så hela dan i skolan så hade jag nycklarna som ett hemskt minne i bakhuvudet. Men nu när jag kom hem så hittade jag dom längst ner i min träningsrygga. Piiiinsamt :$. Aja, nu är det över. Idag på MORGONEN så hade vi sista delprovet i engelska. ENKELT är det enda jag kan säga. Man skulle skriva ett brev till en person, man fick välja på lite olika. Sen skulle man berätta om sig själv och vart man bor, vad man tycker om världen osv.. Sen sa Sara idag att det vi inte var klara med dom svenska delproven, utan vi hade en '' prata '' grej kvar. Jag trodde vi hade gjort den för typ 2 veckor sen! :/ Sen har det bara varit det vanliga. Svenska, kul rast, SO/NO, Matte osv.. Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt ingen bild... Eller vänta! Det har jag ju! Det skulle ju vara helt knasigt om inte JAG hade en bild xD Jag som tar 30 bilder varje dag o.O. Här får ni se bilden!
puss å kram


extra stor också! <3

 
TODAY! §§

Datum: 2010-04-26 Klockan: 16:21:10  
Hello everyone!

Som ni märker så har jag fått damp på just det här tecknet: § Och som '' forskare '' ( mina kompisar ) säger, så måste man trycka på tangenten tills den blir tråkig. Och det är just det som jag ska göra nu! :)

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Ser ni vad fiiiint? :P Fast jag tänker fortfarande använda den xD Hahah ^^. Idag så har det inte hänt så mycket. Vi hade både Delprov D och Delprov A idag på engelskan.. Delprov A var skitkul! Man skulle berätta om sig själv för den andra personen, som om man inte kände varandra. Skojigt värre! Nu kanske några utav er undrar:

Vart tog det vackra inlägget om John vägen?

Till er så har jag bara att säga en sak: Borta. Jag tog bort det, men inte helt. Jag kopierade texten och la in den på anteckningar istället, så den finns där - Men jag vill inte publicera den igen. Vet ni varför? Jo, drf att jag blev RETAD av en TJEJ i min klass. Det gjorde faktiskt jätteont. Hon höll på med ett hjärta som hon gjorde med händerna och sa:

Beckaaa, du och John..!

Orkar verkligen itne med såna just nu, så jag bestämde mig för att ta bort det. Väldigt ledsen John. Väldigt.
Nu måste jag skynda mig att käka upp sista biten pizza så jag inte får håll på träningen! Puss ♥

 

 IDAG! §§

Datum: 2010-04-24 Klockan: 20:28:12  
BÄSTA DAGEN IDAG...

...Och det kan jag tacka JOHN! Min otroligt bästa killkompis för. Hade aldrig haft så kul annars! Den här perfekta dagen började med en tur i Gamla Stan med mamma, och mitt letande efter affären som hade dom coolaste tjocktröjorna EVER! När jag tillslut hittade affären på Drottningatan, så köpte jag en tjocktröja.. Eller.. Inte jag, jag fick den utav bästa mamma ♥. Men sen märkte jag att det stod; FUCK YOU LOOSER, på luvan, så den åkte tillbaka till affären, och jag bytte den mot en annan cool tjocktröja med New York style! Sen skjutsade mamma mig hem till John, även fast det var planerat att vi skulle göra nåt imorrn. Men iaf, hon skjutsade mig. Sen direkt när jag klev innanför dörren så möttes jag utav väääärldens gulligaste hund, Apollo. Han var så himla sööööt! ♥ Sen så visade John mig runt hemma hos sig, som jag skrev lite tidigare så körde vi lite Fifa 10, efter det så gick vi ut. Då drog vi ut till Blackebergs torg, och det var askul! Först så köpte vi en glass var, det blev lite missförstånd, men sen så körde vi lite wwweeaaaaliing. Egentligen så heter det WallRiding, men jag kallar det waela. :D Efter det så gick vi tillbaka hem till John för att hämta mina MONEY. Vi köpte varsin slush, nam nam! Sen chillade vi mest hemma hos John :P Bilder kommer! Nu ska jag titta klart på filmen KNOWING med Nicolas Cadge/Kadge i huvudrollen! TJING! ♥ Ps! Videos får komma i ett eget litet inlägg.. puss!

The TRÖJA! <3

Happy face!

close up på Apollo §§

waaaeeling :D

jah räddah en geeeting! xD

Peace out!

 

Och med det säger jag Hej då! :D

 

 IGÅR :

Datum: 2010-04-24 Klockan: 18:25:20  
Ja,
eftersom att det kanske blir lite mycket text när jag skriver om 2 dagar i ett inlägg, så tänkte jag dela upp det!

Igår så var det ju.. CRRAAZYY WEEEK för sista gången. I den första dragningen så fick jag en grismask, kommer bild på det senare, och i den andra en humla. Men i den andra dragningen så hade ingen dragit barnkalas i den första dragningen, så det fanns nu TVÅ barnkalas i potten. Och eftersom att Emil GARANTERADE att några skulle få barnkalasen, så la han i SEX stycken lappar som det stod barnkalas på. DAMP! Och såklart så fick dom två första i ledet barnkalas. Jag fick inte vara med på ETT ENDA barnkalas på hela veckan. surt. Nu kanske några utav er där hemma undrar; Vad tusan är humlan för nåt?! och då skulle jag kunna vara lite lattjo lajban och säga; Läs mitt tidigare inlägg. Men eftersom att jag inte vara lite '' lattjo lajban '', så berättar jag istället. Humlan är då, att man får gå runt med ett humle gossedjur, och bli matad med godis lite då och då. Så, kort och gott. Bilderna kommer,
KRAM! ♥


nöff nöff!

 Apollo! §

Datum: 2010-04-24 Klockan: 13:07:46  
Hejsan alla hundisar!

Just nu så sitter jag hemma hos JOHN och skriver det kortaste blogginlägget i historien. Jag har redan fått hälsa på Apollo.. URGULLIG! Men nu ska jag köra lite Fifa 10 med JOHN. Skriver mer om gårdagen senare idag!! PÖSS


THE PICTURES ♥

Datum: 2010-04-22 Klockan: 17:34:55  

 plattan!  Hallååå! :D
 jag ser inte liite pinad ut dära xD

där bödlarna bodde förr i tiden..

 ännu ett gulligt troll!

 lite kul hade vi xD

 Mårten Trotsigs väg.../ gata xD

 vaktavbyyttee!

 John leker lite ruuulig.

 maaasken!


 Sen glömde jag att ta bild på larven, men jag tror att ni kan föreställa er en. Sen sa John den bästa vitsen:

John: Nä! Hästen är hungrig, ska vi dra till Hötorget?

Fattar ni? - Torget! Jag AAAASGARVA.
Sån sjuk humor har JAAG! :D

 Stadsvandring!

Datum: 2010-04-22 Klockan: 17:23:24  
Hejsan alla glada! :D

Idag så har jag varit på ... stadsvandring!!! Det var lite tråkigt i början, pågrund utav vädret, men sen blev det tjollahopp! Först så tittade vi på lite olika hus, typ som; Kulturhuset, Riksdagen och Slottet som står mitt i Gamla Stan. Sen kollade vi på när vakterna gjorde: '' vaktavbyte ''. Det var riktigt cool faktiskt! Ska ladda upp en video på det lite senare. Efter vi kollat på vakterna så försökte vi att hitta ett ställe att käka på, men det ställe som Helena trodde att man kunde äta på, hade tydligen inte ett fikarum. Så det tog typ en halvtimme innan vi tillslut stannade på Kulturhuset och satte oss precis vid rulltrappan upp till Stora Scenen. Sen när vi var på väg hem så märkte vi att klockan REDAN var 15.36, och CRAAAZZYYY WEEEK börjar ungefär vid den tiden! Så vi fick lite panik, och när vi tillslut klev av bussen så sprang alla upp mot Jollen huset. Och som vi trodde så hade vi missat första dragningen.. Men eftersom att Emil är så himla bäst, så fick vi

1. Dra först utav alla på andra dragningen.
2. Sen fick vi dessutom en egen dragning! Drf att vi inte hann med första.

På den första dragningen som vi gjorde, så fick jag äta en Chilli Cheese larv tror jag den hette. Den smakade typ som en ostbåge. Sen på andra dragningen så fick jag ha en mask som luktade .. BLÄ! Den var faktiskt värre än larven!!! Sen stack jag hem, för jag fick ont i magen. Ni vet den där grejen som jag skrev om förut.. KnapTrachers? Jag var ju med som en som '' tittar på '', alltså jag gjorde inget. Och nu så har min kompis mamma sagt till Bitte att jag var med och allt det dära. Så jag kanske kommer få gå till rektorn.. :( DRF har jag ont i magen... Nu ska jag skriva lite på min berättelse om... ÄSCH! Ni får veta det när den kommer ut i butikerna! ;)

Hajj då!

Ps! Bilderna från dagen kommer i ett eget litet inlägg ;DUSCH! Regnigt! :/

Datum: 2010-04-21 Klockan: 16:48:18  

Nä, hörni!

Inge kul med regn inte.. Speciellt inte om man ska behöva stå utomhus i sneakers, en tunn regnjacka och halvfull mage xD Jag fick stå ute och hålla på med '' vårlekar '' från 07.30 ca till 10.30 ca. NOT NICE! Jag drack inget annat än blåbärssoppa, för det var det enda som fanns, förutom kl. 10.30 då vi fick en.. EN korv var.. Sen fick man ÄNTLIGEN gå in i klassrummet. Det var lite creepy, för jag kunde inte sätta in lillfingret sjäv in mot min hand, jag fick liksom trycka in det xD Sen som '' belöning '' fick vi äta lunchen i klassrummet istället för att sitta och käka nere i matsalen. Sen var det.. CRAAZZYY WEEEK! Haha, '' igen ''. Den här gången stod jag först igen, och jag fick äta en halv citron xD Bättre än utklädnad i af.. Men det var lite störigt med mitt munsår och allt.. Jahaapp! Sen fick en kille som heter Igor barnkalaset, och jag blev inte bjuden.. Annars var det inte mer, kände att det kanske var lite onödigt att lägga upp en bild på en halvcitron, eftersom att jag förmodar att ni alla har sett en halvcitron! KRAM ♥

Ps, min favvo låt för tillfället:ÄNTTTTLIIGEN UPPDATERING!

Datum: 2010-04-20 Klockan: 21:16:19  

Först vill jag bara börja med att säga TACK! till alla er bloggläsare, för att ni har varit så tålmodiga med mig.

Jag vet att jag inte har uppdaterat någe vidare på sistone, men jag har haft så mycket att göra Söndag & Måndag. Jag hade uppdaterat i söndags om jag inte hade tävlat, men men.. Nu till det roliga! Och det är att jag.. SKRIVER! Nu ska jag göra sånna där roliga streck igen, mohaha.


IGÅR:

Igår så började.. CRAAAAZZYYY WEEEEEK på jollen! Det var askul! På Crazy Week så är det såhär:
Man ska dra en lapp ur en bunke, och sen så MÅSTE man göra det som står på lappen. Även fast det kanske står att man ska äta en larv med bacon & cheese smak. Jag kanske ska berätta lite om sakerna som finns. Det finns:
Att man måste käka en klubba med antingen en; skorpion, syrsa eller larv i, Sova i en säng i 30 minuter, Ha på sig en peruk ( det finns flera olika ) i en halvtimme, eller ha på sig en mask i en halvtimme ( det finns olika ). Sen finns det också nåt som heter '' Barnkalas ''. Det vill nästan alla ha, därför att då så får man bjuda, om man är kille, två tjejer och en kille, om man är tjej, två killar och en tjej. Då får man smälla partysmällare, äta Glasstårta, käka marsmalllows och allt det där goda. Sen finns det ju såklart äckliga saker också.. Man kan t e x få en lapp där det står att man måste äta en syrsa i en speciell smak, eller en larv i en speciell smak. ( då alltså utan en klubba runt ). Sen kan man få att man ska dricka välling ur en nappflaska, man kan få nåt som heter NamNam mugg, och i den så kan man få dricka surkålssaft mm. Sen finns det också att man ska bli matad med barnmat. Så ni förstår att det krävs lite mod att ta en lapp xP Jag vågade, och jag fick att jag skulle ha på mig en röd svart peruk. Inte så farligt faktiskt, men det var ändå tråkigt att man inte fick något spännande, som t e x en larv. Oj! Jag glömde att berätta! Till mellis på heeela Craaaazzyyy Week, så finns det att välja på; Grisfot, Kycklinghjärta, Krokodilkött, Kängurukött, Sniglar med vitlökssmör mm. Det ändras lite olika varje dag, men ungefär det jag nämnde. Ruskigt värre!


IDAG:

Idag så var det dags för det första engelska delprovet i nationella. Det var hyffsat enkelt, bara lite klurigt ibland, man fick lyssna extra noga liksom.. Sen efter idag så var det ju såklart... CRRAAZZYY WEEK igen :D! Idag så fick man dra TVÅ gånger, inte vet jag varför men i af. Det var kul ändåå! Den första gången så fick jag en häxnäsa, och den andra gången en rosaglittrig peruk. Lite tråkigt med bara utklädnader, men jaja..

Annars var det väl inte så mycket mer! Ska ladda upp några bilder och sen gå och ha ett möte med sängen ( Z..zZZzzz.zZZ. alltså ;P ). HAJJ DÅÅÅ!!
 

 

Det var allt!
Sovdags!

Datum: 2010-04-19 Klockan: 21:49:45  

Jupp,

Nu måste jag gå och lägga mig säger pappa -.-. Jag tänkte bara att jag skulle skriva God Natt, och jag vet at jag sa till er alla att jag skulle skriva mera detaljerat om dagen efter träningen, men som sagt.. Jag hinner inte! Får skriva om två dagar imorgon helt enkelt, KRAM ♥


                                                                 


TRÄNING! :S

Datum: 2010-04-19 Klockan: 17:27:00  
Hej, jag har lite bråttom som ni märker.

Jag ska ju iväg på träning nu när som helst, så jag får skriva mer om dagen när jag kommer hem, ha det bäst!<3
BILDER!

Datum: 2010-04-18 Klockan: 19:30:35  

Here is the pictures <3


 Det var nog alla! PUSS Å KRAM <3Terräng DM

Datum: 2010-04-18 Klockan: 19:25:10  
HAJJ!

Idag så vare Terräng DM som sagt. Först när jag kom dit så skulle pappa starta före mig, så jag hejjade lite på honom. Tydligen verkade mitt och Karins skrik och tjoande på honom, för han kom 2:a totalt och 1:a i sin åldersklass, Stort GRATTIS till honom! <3. Sen vare min tur.. Startskottet var jag ärligt talat mest nervös för, för det lät som att man sköt nån med en K47:a eller nåt .. Hur nu den låter? ;$ Startpistolen lät i af högt, och som grädden på moset så fick jag som vanligt.... en pisstart. Jag hamnade längst bak i klungan, och sen så var det en smal stig 800 mtr framåt kanske, så ifall man ville passera någon så fick man springa på löven, inne i skogen. Det tog på krafterna, och då hade loppet precis börjat. Min kompis Alma, som var här igår, låg före mig med mycket, och jag kände hur mina krafter tog slut bit för bit. Jag trodde aldrig att jag skulle klara mig förbi henne, men helt plötsligt så börjar hon sakta in, och jag undrar såklart varför. Sen när jag har gått i mål så får jag veta att hon tappade luften, staaaackars henne.. :( <3. Men när jag hade passerat Alma dåda, så var det en annan tjej framför mig som jag brukar tävla emot, men hon passerade jag också. Då var det ungefär 600 mtr kvar. När jag sprang den sista backen nerför, så hörde jag hur tjejen som var bakom mig's tränare ropa; Kom igen nu Frida, du ligger 4:a, ta Hässelby så kommer du 3:a. Då fick jag damp/panik. Jag skulle ju komma 3:a! Inte hon! Så jag sprang på så att jag nästan spydde, OCH KLARADE MIG IN I MÅL SOM 3:A! Hur bra är inte jag? Sen kom jag med och vann lagtävlingen också. För dom tar den klubben som har den bästa tiden när man slagit ihop dom tre förstas tider, som gick imål i den klubben asså. Lite komplicerat, men men.. Så nu har jag två medaljer till min medaljsamling, OCH! Jag är Distriktsmästare på Terräng 2 km i lagtävling! Tjiho! En guld och en brons medaljs, riktigt stolt asså. Hade tänkt att lägga in tävlingen på Jogg.se , men jag har inte tiden på mig som jag gick imål på. Får väl ha lite tålamod med det.. Sen efter det så käkade jag lite och duschade, sen kom John hem till mig. Vi spelade in lite filmer och hade lite skoj utomhus, sen körde vi lite monopol och var sociala! Sen drog han också hem, och nu sitter jag och svarar på frågor som Alma <3 frågar. Nu undrar ni säkert, vart är bilderna!?!? VART ÄR DOM?!? Då ska jag säga till er som undrar det.. DOM KOMMER! Men jag tyckte att inlägget blev liiiite långt om jag ska lägga in bilderna i ett och samma inlägg som jag skriver i också, så om ni stannar kvar och uppdaterar sidan efter ni har läst klart, så ligger dom där! Absolut ingen fara lillgrisarna! <3 Ha en skön kväll, kraaaaam ♥

Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?