I'm alive

    Datum: 2015-05-09 Klockan: 23:01:00
Okej så pga missnöjt tjatande över mitt icke-existerande bloggande från min bror på andra sidan atlanten, är jag nu här igen. Mest för att få tyst på klagoanden men kanske även lite för att jag saknar det. Kanske. Mycket har hänt sedan jag skrev sist, det har ju ändå gått 4 månader. Det mesta är dock saker som är små för världen men stora för mitt liv; Middagar med vänner, spontanfikor, konsert som början på sommaren. Skidor på osäkra ben, shoppingdagar, 50-årsfirande med buller och bång, brunch, pizzakvällar på balkongen där man envisas om att man inte fryser fast vinden kryper in under skinnet. Det har kort och gott varit 4 månader av ett helt vanligt tonårsliv. Livet har kommit emellan och bloggen har inte haft någon prioritet alls ärligt talat. Jag har inte haft någon skrivlust, inte orkat formulera klyftiga meningar annat än i smått hybris kvällen innan en inlämning ska vara klar.
 
Om mindre än en månad går jag ut ettan. Pratar om det minst en gång i veckan med klasskompisarna och utbrister varje gång i kör "det är helt sjukt", "vad tiden går fort!", "vi började ju nyss!". Men det är ju faktiskt det. Sjukt alltså. Shit, det dröjer inte länge förrän jag fyller 18 och ska ta ansvar. Är inte redo?? Fast samtidigt är jag så avundsjuk på bror min som tog sitt pick och pack och drog till Texas för att följa sin dröm. Hur modigt är inte det? Inte sett honom på ett halvår efter att ha haft honom i min omgivning i 16 år. Det var jobbigt men nu kommer han hem om lite mer än en vecka och stannar sommaren ut. Sedan i höst är det min tur att hälsa på honom och flyger själv för första gången hela vägen till Arlington. Känns som att jag skriver i förväg för jag känner väl på mig att jag inte kommer gå tillbaka till att vara en hängiven bloggare igen. Man vet aldrig, men har nog insett att detta inte är för mig. Roligt dock att se att folk fortfarande kikar in här, även om bara för att snoka runt lite i arkiven. Hoppas ni som läser har det bra. Puss
 

PS 
La in de äldsta arkivlänkarna i menyn igen. Kan ni fatta att denna lilla ruta i cyberrymden som jag äger har varit med mig sedan 2009? Där jag skriver nu skrev jag när jag var 10 bast och hade rosa hårspray i badrumsskåpet. Galet.
Happy spionerande down memory lane peeps. DS

Kommentarer

    LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR!

    FOTON
    - Stort © på alla bilder.
    - Alla foton har jag tagit, om inget annat sägs i inlägget.

    ÖVRIGT
    - Inga elaka kommentarer! Dom raderas direkt.
    - Var snälla mot varandra.
    - Var snäll och skriv in namn tack!
    - Jag har inget emot bloglovin byten! :)
    - Om din åsikt är på något vis elak, håll den för dig själv.

    Leave a foot print!

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig

Hotmail (bara jag som ser den):

Blogg/Hemsida:

Lätta ditt hjärta!:

Trackback


Rebecka, 16, Stockholm
Är en glad & målmedveten tjej som älskar att skriva, shoppa, resa och umgås med vänner. Drömmer om att en dag få jobba som skribent och ha en lägenhet i New York!

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag & mina tankar, musiktips och shopping. Hoppas att ni stannar!

- Läs mer om mig Här.


Kontakt: rebecka.duren@hotmail.com

Tillbaka till startsidan?